Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen’den Sinop’a ilk uçuşunu 10 Ağustos 2017 Perşembe günü gerçekleştirdi.

Anadolu yakasından Sinop'a gelen ilk yolcu uçağı havalimanında oldukça görkemli bir şekilde karşılandı. Uçağın havalimanına inişi sırasında iki itfaiye aracı uçağa karşılıklı olarak su sıkarak hem yolculara, hem de havalimanında bekleyen yolcu yakınlarına adeta görsel bir şov sundu.

Uçaktan inen yolcular ve uçuş görevlilerini, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) Sinop Havalimanı Müdürü Cemal Uzuner ve  hava limanı personeli karşıladı. Kabin görevlilerine çiçek takdim edilirken, yolculara da çikolata ikramı yapıldı. 
 
Pegasus’un İstanbul-Sinop karşılıklı seferleri Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın üç günü 74,99 TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

Pegasus, Sinop’u yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Dalaman, Denizli, Gaziantep, Gazipaşa, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Konya olmak üzere 13 noktaya, yurt dışında ise Almati, Amsterdam, Atina, Bağdat, Bahreyn, Basel, Belgrad, Berlin – Schonefeld, Beyrut, Bişkek, Bologna, Brüksel, Cenevre, Doha, Dubai, Düsseldorf, Erbil, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Hurgada, Kharkiv, Kuzey Kıbrıs – Ercan, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Kuveyt, Londra – Stansted, Lviv, Lyon, Marsilya, Milan – Bergamo, Moskova, Münster, Nijniy Novgorod, Nürnberg, Paris – Orly, Prag, Roma – Fiumicino, Samara, Saraybosna, Stuttgart, Süleymaniye, Şarm El-Şeyh, Tahran, Tel Aviv, Tiflis, Viyana, Zaporijya ve Zürih olmak üzere 50 noktaya; toplamda 63 noktaya bağlayacak. 





 
Editör: Vitrin Haber