Bakanlığı ile ilgili açılış ve programlara katılmak üzere Sinop'a gelen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, yapımı tamamlanan Durağan, Boyabat ve Ayancık Devlet Hastanelerinin açılışlarını yaptı.

Sinop'a gelen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ilk olarak yapımı tamamlanan Durağan Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katıldı. 

ARTIK ÖZEL ODA ARAMAYA GEREK YOK
Yoğun katılımın olduğu tören İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşu ile başladı. Törende konuşan Bakan Demircan, Türkiye'nin sağlık alanında gösterdiği gelişmenin herkes tarafından takdirle karşılandığını söyledi. Hükumetleri döneminde yapabileceklerinin en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Demircan, "Eskiden hastanelerde özel oda ayrıcalık gerektirirdi. Şehrin önde gelenlerinden, milletvekillerinden aracı bulacaksınız ki özel odada yatacaksınız. Çünkü özel oda yok ama şimdi bütün odaları özel oda yaptık. Özel oda aramaya gerek yok." diye konuştu.

HASTALARI ZİYARET ETTİ
Ardından Boyabat 75. Yıl ve Ayancık Devlet Hastanelerinin açılışlarına katılan Bakan Demircan, açılışını gerçekleştirdiği hastanelerde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklrinde bulundu. 

SİNOP ÇOCUK ACİL MÜJDESİ
Bakan Demircan daha sonra Sinop Valiliği ve AK Parti Sinop İl Başkanlığını ziyaret etti. Valilik ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Ahmet Demircan doktor atamaları sonrasında Sinop'ta çocuk acil servisinin de hizmete gireceği müjdesini verdi. 

Ziyaretlerin ardından Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Sinop Valiliği tarafından Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde verilen iftara katıldı.

Bakan Demircan'a Sinop ziyareti sırasında İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Köksal Şakalar, AK Parti Sinop İl Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, protokol üyeleri eşlik etti.
Editör: Vitrin Haber