Türkiye Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, Bölge Bölüm Müdürü Nalan Memiş ve Halk Bank Sinop Şube Müdürü Reşit Canik, "Yerel Basınımız ve Anadolu Ajansının Objektifinden 15 Temmuz" adlı fotoğraf sergisini inceledi. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Sinop Valiliği önünde, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından, 15 Temmuz gecesi ve ardından yaşananları anlatan ve yüze yakın fotoğrafın yer aldığı fotoğraf sergisinin her platform ve sektörden önemli ziyaretçileri oldu. Bunlardan biride Türkiye Halk Bankası yetkilileri oldu. 

Samsun'dan Sinop şubesini ziyarete gelen Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı ile Bölge Bölüm Müdürü Nalan Memiş ve Halk Bank Sinop Şube Müdürü Reşit Canik sergiyi gezenler arasında yer aldı. Şube Müdür Reşit Canik ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret sırasında programın açılışına katılan Kılıçlı ve Memiş, sergide yer alan fotoğrafları ilgiyle inceledi. 

Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini belirten Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, programı düzenleyen gazetecilere teşekkür ederek, böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kılıçlı; "İnşallah kötü günler geride kalır, güçlü, müreffeh bir Türkiye özlemimiz gerçekleşir" diye konuştu. 

Heyet, sergi alanında Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ile de bir süre sohbet etti. 
 
Editör: Vitrin Haber