Sinop 1. Kısım Küçük Sanayi Sitesi genel kurulunda Başkan Ergül ile İşadamı İrfan Onur arasında kısa sreli tartışma yaşandı.

Cumartesi günü gerçekleştirilen Sinop 1. Kısım Küçük Sanayi Sitesi genel kurulunda mevcut başkan Bayram Güveli güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurul, divanın teşekkülü ile devam etti. Divan Başkanlığını işadamı İrfan Onur'un gerçekleştirdiği genel kurul faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti. 

Genel kurul sırasında Belediye Başkanı Baki Ergül ile divan başkanı iş adamı İrfan Onur arasındaki kısa süreli ağız münakaşası yaşandı. AK parti Sinop Milletvekili ve TBMM içişleri komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy,AK parti Belediye Başkan adayı Hamza İnce,AK parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak ve CHP il Başkanı Mustafa Acun’un da davetlilerin arasında bulunduğu genel kurula divan başkanlığı yapan İş adamı İrfan Onur, Belediye Başkanı Baki Ergül’ü konuşmasını yapmak için kürsüye davet etti. 

Başkan Ergül'ün konuşmasının bitmesi ardından Divan Başkanı İrfan Onur elindeki belgeleri göstererek “Ha sizi burada bulmuş iken şu derdimi de anlatayım sayın başkan“ dedi ve başından geçen ruhsat olayını anlatmaya başladı. Bunun üzerine Başkan Baki Ergül “Burası yeri değil" diyerek, iş adamı İrfan Onur’u uyardı. Bu sözlere öfkelenen  iş adamı Onur “Orası değil burası değil yeri neresi o zaman ? Benim her şeyim hukuka uygun olmasına rağmen Belediye de  muhatap bulamıyorum” diye cevap verdi. Başkan Ergül  de “Randevu alır gelir benimle görüşürsün”diye cevaplayınca, İrfan Onur bu kez “Zatıalinizden randevu alabilmek ne mümkün Beyefendi? Kaç kez başvuruda bulundum ama geriye dönük hiç cevap alamadım. Onun için burada mecburen bu konuyu açmak zorunda kaldım“ dedi.

Genel kurul gündemine damgasını vuran bu kısa tartışma ardından seçimlere geçildi. Genel kurula tek lise giren mevcut başkan Bayram Güveli, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. 


Editör: Vitrin Haber