Erfelek Er Meydanında başlayan Karakucak Güreşlerine çok sayıda pehlivan ve güreş sever katıldı. Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek'in ev sahipliğinde yapılan güreşler sırasında er meydanına gelen ve halkı selamlayan Vali Köksal Şakalar, er meydanında ter döken güreşçilere başarılar diledi. Erfelek Kaymakamı Murat Mete'de katılımlarından dolayı, Vali Köksal Şakalar’a plaket taktim etti. Belediye Başkanı Muzaffer Şimek'de organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. 

Coşkuyla başlayan güreşler bir süre sonra aniden bastıran sağanak yağmurun engeliyle karşılaştı. Bir süre sağanak altında güreşen pehlivanlar, yağmurun şiddetini arttırması ardından güreşi bırakmak zorunda kaldı. Güreşler sağanak nedeniyle iptal edildi. 
 
Güreşlere: TBMM Divan Üyesi ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Erfelek Kaymakamı Murat Mete, İl Jandarma Komutanı J. Albay Halil Altıntaş, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Gerze ve Dikmen Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.