Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ayancıklı Ömer Can Açıkgöz’ün babasını telefonla arayarak başsağlığı diledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi nöbetlerinin son gününde Ankara Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı külliyesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlara hitap ettiği gecede, Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanların yanısıra AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’te hazır bulundu.

Burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, 15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişiminde, FETÖ’ye karşı verilen mücadelede Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yanında gerçekleştirilen hain uçak saldırısında şehit olan TOBB Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Ayancıklı Ömer Can Açıkgöz ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra Sinoplu şehit Ömer Can Açıkgöz’ün babası Fahrettin Açıkgöz’ü telefonla arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her zaman için yanlarında olduklarını söylediği acılı babaya başsağlığı diledi.  
Editör: Vitrin Haber