AK Parti'nin Sinop Milletvekili adayları,Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Ankara Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına eşi Emine Erdoğan ile katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, salondaki partililerce coşkuyla karşılandı.

Erdoğan, salondaki partililere eşi ile birlikte karanfil attı. Toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve adaylar katıldı.

AK Parti milletvekili adaylarının isimleri şehirlere göre okundu. İsmi okunan milletvekili adayları Erdoğan'ın bulunduğu platforma gelerek, birlikte fotoğraf çektirdi. Adayların isimleri, fotoğraflarıyla platformun arkasına kurulan ekrana yansıtıldı.

AK Parti'nin Sinop milletvekili adaylarının isimlerinin okunduğu sırada Nazım Maviş ve Ayhan Ergün platforma çıktı. Milletvekili adaylarına İl Başkanı Ali Çöpçü'de eşlik etti. Maviş, Ergün ve İl Başkanı Çöpçü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte fotoğraf çektirdi. 

Bu arada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 360 sayfalık seçim beyannamesini 1 saat 28 dakika süren konuşmasıyla açıkladı.

Erdoğan'ın konuşmasının ardından seçim kampanyası kapsamında hazırlanan "Erdoğan Marşı" isimli yeni şarkı salondakilere dinletildi. Seçim şarkısına, sahnede bulunan Erdoğan'ın da alkışla eşlik ettiği görüldü.