DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Dağdeviren berberindeki Etüt, Planlama ve Tahsisler Dairesi Başkanı Nazmi Kağnıcıoğlu, DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak, DSİ 7. Bölge ve 22. Bölge Müdür Yardımcıları ve DSİ mühendislerinden oluşan yaklaşık 30 kişilik bir heyet ile Sinop Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisini ziyaret etti.

Ziyarette İçme Suyu Arıtma Tesisinde bulunan Sinop Belediyesi mühendisleri, tesiste yapılan çalışmalar hakkında DSİ heyetine bilgiler verdi. Söz konusu heyetteki temsilciler tesisteki çalışma sisteminin, personel donanımının ve arıtılan suyun kalitesinin Türkiye'de en iyilerden biri olduğunu ifade etti. 

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Baki Ergül, 2013 yılı Eylül ayında hizmete açılan tesis sayesinde Türkiye'nin en kaliteli içme suyunun Sinoplular tarafından kullanıldığının Belediye dışındaki kurumların temsilcileri tarafından da dile getirmesinin mutluluk verici olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Sinopluların en kaliteli içme suyuna en ucuz fiyatlarla Belediye sayesinde ulaşmaya devam edeceklerini söyledi. 
Editör: Vitrin Haber