CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Ayancık Belediye eski Başkanı merhum Eczacı Mustafa Sarısoy'un oğlu Ozan Sarısoy'un nikah  şahitliğini yaptı. 

Deniz Baykal eski dostu merhum Eczacı Mustafa Sarısoy'un oğlu Ozan Sarısoy'un, Ayorsan tesislerinde ki düğün merasimine katıldı. Paris’ten İstanbul’a, İstanbul’dan Samsun’a, Samsun'dan da karayoluyla Ayancık’a gelen Deniz Baykal, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Deniz Baykal’a CHP eski milletvekilleri Yılmaz Ateş ve Suat Binici, Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ve Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ile Sinop Milletvekili Engin Altay eşlik etti. 

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün'ün kıydığı nikahta Ezgi ve Ozan çiftinin nikah şahitliğini Deniz Baykal, Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan ve Gazi Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Sedat Demircan yaptı.

Merhum Mustafa Sarısoy’un anısına bir saygı ve dostlara karşı bir sevgi olarak nitelediği ziyareti sırasında çok zor bir yolculuğa rağmen Ayancık'a geldiğini belirten Deniz Baykal, yakın zamanlarda vefat eden Eczacı Mustafa Sarısoy’un oğlu Ozan Sarısoy’un düğüne katılmak için tüm programını değiştirdiğini söyledi. 

Baykal, "Genç çiftin bu mutlu gününde yanlarında olmaktan ve dostlarla hasret gidermekten çok mutlu oldum. Hem Ayancık hem de Eczacı Mustafa Sarısoy benim için çok önemli ve değerli. Düğüne katılmak için çok zorlu bir yolculuktan sonra ancak gelebildim. Ama bu benim için büyük bir keyif ve mutluluk oldu. Yeni evli çifte mutluluklar diliyorum" dedi.


Fotoğraf: Foto Hürriyet


Editör: Vitrin Haber