Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ün adını kullanan bazı kişilerin dolandırıcılık suretiyle maddi kazanç elde etmeye çalıştıkları ortaya çıktı.

Sinop’ta çeşitli işyerlerine giderek Belediye Başkanı Baki Ergül’ün adını kullanan bazı kişiler, vatandaşlardan ve bazı kurumlardan para ve çeşitli taleplerde bulundu. Konu ile ilgili Sinop Belediyesinden bir açıklama yapılarak, olayın bir dolandırıcılık vakası olduğu, Sinoplu vatandaşların benzer durumla karşılaşmaları halinde durumu ciddiye almamaları istendi.

Sinop Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Son günlerde aldığımız bazı duyumlar ve aldığımız ihbarlara göre bazı kişi ya da kişiler Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül'ün ismini kullanarak şahıslardan veya kurumlardan para ve çeşitli taleplerde bulunmakta olduğunu ihbar aldık. Özellikle Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül'ün adını ve Sinop Belediyesi kimliğini, adını kullanarak para, hizmet veya çeşitli taleplerde bulunanların kesinlikle ciddiye alınmamasını önemle rica ediyoruz.”

Editör: Vitrin Haber