Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve Vali Yardımcımız Mehmet Yüzer, Miami Belediye Başkanı Tomás Pedro Regalado'yu makamında ziyaret etti. 

16-19 tarihleri arasında düzenlenen "Cruise Shipping Miami Fuarı"na katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kenti Miami'ye giden Sinop ekibinin programı dolu dolu geçti. 

4 günlük etkinlik kapsamında Miami'de bulunan Sinop heyeti, kentin önemli kurum ve kuruluşlarına da ziyaretlerde bulunarak, Sinop'un tanıtımını gerçekleştirdi. 

Son olarak Belediye Başkanı Baki Ergül ve Vali Yardımcımız Mehmet Yüzer Miami Belediye Başkanı Tomás Pedro Regalado'yu makamında ziyaret etti. Ziyarete KOSGEB Sinop Hizmet Müdürü Gürsel Kızılaslan'da katıldı. Miami Belediye Başkanı Tomás Pedro Regalado ile uzun süre sopbet eden Belediye Başkanı Baki Ergül, Miami Belediyesi'nin çalışmaları hakkında da çeşitli bilgiler aldı. Tomás Pedro Regalado'ya Sinop'un güzelliklerinden bahseden Başkan Ergül, kendisini Sinop'a davet etti. Başkan Tomás Pedro Regalado'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, fırsat bulduğu ilk anda Sinop'a gelmek istediğini ve anlatılan güzellikleri çok merak ettiğini dile getirdi. 


Editör: Vitrin Haber