Sinop 1. Kısım Küçük Sanayi Sitesi genel kurulunda Başkan Ergül ile İşadamı İrfan Onur arasında kısa süreli yaşanan tartışmanın basına yansıması ardından Başkan Ergül açıklama yaptı.

Gazetemizde yayımlanan 'Gündeme damgasını vurdu' haberi üzerine açıklamada bulunan Başkan Ergül, yeri ve zamanı olmayan bir mecrada yaşanan tatsızlığın yanlış olduğunu söyledi. 

'Gündeme damgasını falan vurmadı, asıl benim cevabım sayın divan başkanının yüzüne damga gibi vurdu' diyen Başkan Ergül, "O konuşmaların o ortam yeri değildi ve zamanlama da hayli yanlıştı. Gelirsin belediyeye işini halledersin. Hangi vatandaşımızın işi belediyede yarım kaldı. Bu işler belediyeye gelmeden olmaz. O ortamda kendisine gereken cevap verilmiştir. Gündeme damga vuran falan yok. Asıl vermiş olduğum cevap kendisinin yüzüne damga gibi vurmuştur" dedi. 

Cumartesi günü gerçekleştirilen Sinop 1. Kısım Küçük Sanayi Sitesi genel kurul sırasında Belediye Başkanı Baki Ergül ile divan başkanı iş adamı İrfan Onur arasındaki kısa süreli ağız münakaşası yaşanmıştı. 

Başkan Ergül'ün konuşmasının bitmesi ardından Divan Başkanı İrfan Onur elindeki belgeleri göstererek ruhsat işinin çözüme kavuşturulmadığını ve başkan ile randevu alıp görüşemediğini ifade etmiş, Başkan Baki Ergül'ün “Burası yeri değil" demesi üzerine kısa süreli bir münakaşa yaşanmıştı. 
Editör: Vitrin Haber