Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'daki patlamaya ilişkin, "Milletimizin başı sağ olsun, bu terör saldırısını gerçekleştiren hainleri en şiddetli şekilde lanetliyorum" dedi. 

Bakan Kılıç, Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin birlik ve beraberliğinin hedef alındığı bir terör saldırısı ile karşı karşıya olduklarını söyledi. 

Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

"Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Bu terör saldırısını gerçekleştiren hainleri en şiddetli şekilde lanetliyorum. Başbakanımız başkanlığında güvenlik toplantısı yapılmakta, ondan sonra gerekli açıklamalar yapılacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız ilk açıklamasını yapmıştır. Ülkemizde birlik ve beraberliğin, huzurun hedef alındığı bir terör saldırısıyla karşı karşıyayız. İnanıyorum ki birlik ve beraberliğimiz bunu aşmaya yardımcı olacaktır. Tabi faillerin bulunması için emniyetin çalışması var. En kısa sürede adalete teslim edileceklerdir. Tekrar vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum." 

Bakan Kılıç, daha sonra Samsun'a hareket etti. 
Editör: Vitrin Haber