Sinop programını tamamlayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ kentten ayrıldı. 

Partisi tarafından düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere sabah saatlerinde Sinop'a gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Boyabat ve Ayancık ilçeleri ile Sinop kent merkezinde vatandaşlarla buluştu. 

İlk olarak Boyabat'ta halka hitap eden Bakan Bozdağ, daha sonra Sinop kent merkezindeki balıkçıları ve esnafı ziyaret etmesi ardından Sinop Valilği ve Sinop Adliyesi'ne geçti. Vali Hasan İpek ve Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar ile makamlarında bir araya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sinop Yarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda faaliyet gösteren, sivil ve mahkumların bir arada çalıştığı Gömlek Fabrikasını ziyaret etti. daha sonra Ayancık içesine geçerek Ayancık Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa katıldı. Akşam saatlerinde tekrar Sinop'a dönen Bakan Bozdağ, Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen İbrahim Sadri ile Çanakkale Şarkıları ve Şiir dinletisi programına katıldı.

SİNOP ZİYARETİYLE İLGİLİ HABERLERİ İLK VİTRİNHABERDEN OKUDU
Ardından Sinop Polisevine geçen Bakan Bozdağ, burada AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Vali Hasan İpek, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Bu sırada Bakan Bozdağ, Vitrinhaber Gazetesinde ziyaretine ilişkin detayların bulunduğu bir sonraki güne ait haberleri sıcağı sıcağına okudu. Henüz yeni basılan gazetenin manşetinde bulunan "Sinop'a Yeni Adalet Sarayı" haberini okuyan Bakan Bekir Bozdağ, diğer haberleri de inceledi. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, daha sonra yine partisi tarafından düzenlenen programlara katılmak üzere kara yoluyla Yozgat'a hareket etti.