Sinop’ta çocuklar için yaptığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren ZıpZıp Baba isimli işletmenin sahibi Musa Özen, yine çocukların yüzlerini güldürecek. Sinoplu çocukların ZıpZıp Babası, 22 Ocak Pazartesi günü tüm Sinoplu çocukları eğlence merkezinde ücretsiz olarak ağırlayacak. 

TEK ARZUM ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU
ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi olarak amaçlarının ticari kazancın ötesinde, ülkemizin geleceği çocukların mutluluğu olduğunu belirten ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi Sahibi Musa Özen bu sebeple çocukların faydalanacağı her türlü projenin içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Özen; “Allah’ım bana uzun ömürler versin inşallah. Çünkü çocuklar için, onların mutluluğu için yapmak istediğim çok şey var. Bizler hayır ve hasenatta başkalarına örnek olabiliyorsak ne mutlu bize. Tek amacım çocukların mutluluğu. Yaptığım işte hiçbir zaman ticari bir amaç gütmedim. Niyetiniz halis olduktan sonra rabbim zaten size hayır kapıları açıyor. Nasipse Cumartesi günü umreye gidiyorum. Benim kutsal topraklarda olduğum dakikalarda burada çocuklarımız, gönüllerince bir gün geçirecekler. Ben orada eminim çocuklarımızın burada yaşadıkları mutluluğu içimde hissedeceğim” dedi. 

TÜM ÇOCUKLARIMIZA DUA EDECEĞİM

Gerçekleştirecekleri etkinlikle, Pazartesi günü Sinop’ta eğlenmeyen çocuk kalmayacağını belirten ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi Sahibi Musa Özen, kutsal topraklarda tüm çocuklar ve aileleri için dua edeceğini ifade etti. Özen; “Pazartesi günü eğlenmeyen çocuğumuz kalmayacak. Onlar burada eğlenecekler. Aynı dakikalarda ben de, tüm çocuklarımıza ve ailelerine umrede dua edeceğim. Allah, tüm ailelere hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Ben de o kutsal topraklarda tüm ailelere, çocukları ile birlikte hayırlı bir hayat sürmeleri için dua edeceğim. Onlar mutlu olsunlar tek arzum bu. Çocuklarımızın mutluluğu için, onların başarılı, mutlu bir hayat geçirebilmeleri için elimden gelen ne varsa yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Benim mutluluğum sevdiğim insanların mutlu olmasından geçiyor. Çocuklarımız bizlerin mutluluk kaynağı. Onlar mutlu ise bizler de mutluyuz. Çocuklar mutlu olursa dünya mutlu olur. Sevgi, sevdiğin insanların mutluluğu ile mutlu olabilme sanatıdır” diye konuştu.

PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK
Yaklaşık 2 yıldan bu yana Sinop’ta 1,5 ile 12 yaş arası çocuklara hizmet veren ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi, çocukların hoşça ve güven içerisinde vakit geçirebilecekleri eğlence merkezi olması özelliğinin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal faaliyetleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Hastane çocuk servisinde oluşturduğu oyun alanı, Sinop Sevgi Evlerinde barınan çocukların kullanmaları için merkeze bağışladığı oyun alanı ve Sinop’ta hizmet veren bir restauranta aileleri ile birlikte gelen çocukların hoşça vakit geçirebilecekleri bir oyun alanı hediye eden ZıpZıp Baba, yeni bir proje ile çocukları mutlu etmeye hazırlanıyor. Erfelek yolu üzerinde büyük bir alanda kurmayı planladıkları tesiste çocuklar için muhteşem bir alan hazırladıklarını belirten ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi Sahibi Musa Özen, bu projeyi de 2020 yılının 23 Nisan’ında çocuklara armağan etmeyi planladıklarını söyledi. Özen; “Çocuklarımız için bu güne kadar pek çok çalışmaya imza attık. Bu projelerin sonuncusunu Erfelek yolu üzerinde yapımına devam ettiğimiz, TropikLand isimli projemizle taçlandıracağız. İnşallah bu projemizi 2020 yılının 23 Nisan’ına kadar yetiştirebilmeyi arzuluyoruz. Bu proje çok kapsamlı, çok büyük bir proje. Detaylarını ilerleyen günlerde tüm Sinoplularla paylaşacağız” dedi.

ADVERTORİAL HABER