Zıpzıp Baba Eğlence Merkezi Sahibi İş Adamı Musa Özen, 8– 9 Temmuz 2017 tarihinde Sapanca’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Kupası yarışlarında deniz küreği U19 kızlar kategorisinde ikinci olan Sinop Gençlik Spor Kulübü Kürek Takımını Zıpzıp Baba’da misafir ederek sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Özen daha sonra takım için hazırlattığı tişörtleri Sinop Gençlik Spor Kulübü Kürek Takımı sporcularına hediye etti. 
Sporcularla kısa bir sohbet gerçekleştiren Özen; Sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK DURUN
Sporculara sigara, alkol ve madde bağımlılığından uzak durmalarını tavsiye eden Özen; Sporculardan Türkiye Kupası 1’inciliğini kazanarak kupayı Sinop’a getirmelerini istedi. Her daim her konuda sizlerin yanındayım” diye konuştu.
Daha sonra konuşan Sinop Gençlik Spor Kulübü Kürek Takımı antrenörü Erol Öz; “ Öncelikle kulübümüze ve sporcularımıza göstermiş olduğu ilgi destekten dolayı Musa Özen’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AMACIMIZ ŞAMPİYONLUK KUPASINI SİNOP’A GETİRMEK
8– 9 Temmuz 2017 tarihinde Sapanca’da gerçekleştirilen Gençler Türkiye Kupası yarışlarında deniz küreği U19 kızlar kategorisinde takım halinde ikinci olduklarını belirten Öz sözlerine şöyle devam etti; “Bu yarışa katılan arkadaşlar bir sonraki Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Amacımız bir sonraki yarışımızda şampiyon olarak şampiyonluk kupasını Sinop’a getirmek. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Sinop Gençlik Spor Kulübü Kürek Takımı antrenörü Erol Öz; “Bugün burada olmamızın nedeni Zıpzıp Baba Eğlence Merkezi Sahibi İş Adamı Musa Özen’in hem sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayarak başarılarını pasta ile kutlamak, hem de Gençlik Spor Kulübü Kürek Takımına  sponsor olarak yaptırdığı tişörtleri sporcularımıza hediye etmek için bir araya geldik. Kendilerine bu vesile ile spora ve sporculara vermiş olduğu destekten ve göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu'da, Musa Özen'e spora ve sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 
Daha sonra Musa Özen sponsor olarak yaptırdığı tişörtleri sporculara hediye etti, ardından hazırlanan pasta sporcularla birlikte kesilerek ikram edildi.  Çekilen hatıra fotoğrafı ile etkinlik sona erdi.  

Advertorial Haber
Editör: Vitrin Haber