Geçtiğimiz günlerde genel kurul için adaylığını açıklayan İş adamı Yılmaz Öz ve ekibi, AK Parti, CHP ve Sinop Esnaf Odaları Birliği ile Vitrinhaber Gazetesini ziyaret etti. 

AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü ile CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan'ı makamında ziyaret eden Yılmaz Öz, sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sırasında CHP İl Başkanlığında bulunan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'de Yılmaz Öz ve ekibi ile uzun süre sohbet etti. 

Ardından Vitrinhaber Gazetesini ziyaret eden Yılmaz Öz, burada yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. 
"Zaman değişim ve yenilik zamanı" diyen Öz, Sinop'ta sorun odaklı değil, çözüm odaklı çalışarak esnafın yanında olacaklarını dile getirdi. Kullanılan kredilerin faizlerini düşük oranda kullandırmanın olmazsa olmazları olduğunu kaydeden Öz, esnaflarımızın hukuki sorunlarını çözmek amacıyla hukuk danışmanlığını da sağlayacaklarını belirtti.

Çıraklık eğitim ve meslek liseleri ile görüşülerek esnafımıza çırak yetiştirmeleri için elaman bulma konusunda yardımcı olacaklarını söyleyen Yılmaz Öz şunları söyledi; "Aidat muhasebe ve hizmet bedeli ücretlerinde yasal çerçeveler dahilinde kolaylık sağlayacağız. Esnafımızla meslek dallarına göre toplantılar düzenleyecek, sorunları dinleyip çözüm üreteceğiz. Pazarcı esnafımızın daha iyi iş yapmaları ve kazanç sağlamaları için çözüm üreteceğiz. Esnaf odamız, Sinop esnafının işini kolaylaştıran, modern çağın gereksinimlerini yerine getiren bir yapıya bürünecek" 

Esnafın faydalanabileceği sosyal bir tesis kazandıracaklarını belirten Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Yılmaz Öz, seçildikleri takdirde ilk üç ayın içinde odaya bir cenaze aracı ve klimalı tabut alınıp, üyelerin hizmetine sunulacağını da sözlerine ekledi.
Editör: Vitrin Haber