Teknolojik yatırımlarına bir yenisi daha ekleyen Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ), 'e-fatura mükellefi' olma şartlarına uygun müşterilerine çağrıda bulundu. 
Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde yaklaşık 1 milyon 800 bin müşterisine kaliteli, güvenilir, sürekli ve uygun fiyatlı elektrik enerjisi hizmeti sunan Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş., 'müşteri memnuniyeti' odaklı hizmet anlayışının olmazsa olmazları arasında yer alan teknolojik yatırımlarına bir yenisi daha ekliyor.
Anonim, limited şirketi ve kamu kurumlarının faydalanabileceği 'e-fatura' uygulamasına 2016 yılı başı itibariyle başlayacak olan YEPAŞ, kurumsal web sitesi olan “ww.yesilirmakepas.com” adlı sitesinden yaptığı açıklamada, ‘e-fatura’ mükellefi olan müşterilerine duyuru yaptı. Avrupa standartlarındaki teknolojik alt yapısıyla müşterilerinin abonelik, fatura tahsilatı gibi birçok işlemini çok kısa sürede çözen YEPAŞ, 'e-fatura' uygulaması ile müşterilerine bir adım daha yakın olacak.
WEB SİTESİNDEN DUYURDU
Elektrik faturalarını elektronik ortamda müşterileriyle paylaşacak olan YEPAŞ'ın web sitesinden yapılan açıklamada, "YEPAŞ olarak siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına 01 Ocak 2016 tarihinden itibaren e-fatura uygulamasına geçiyoruz. E-fatura hizmetinden yararlanmak isteyen e-fatura mükellefi bütün müşterilerimizin 'vergi dairesi' ve 'vergi numaralarını' içeren bilgilerini, 444 55 23 nolu çağrı merkezimizi arayarak ya da müşteri hizmetleri merkezlerimizdeki temsilcilerimizle görüşerek, güncellemeleri gerekmektedir" denildi.

Editör: Vitrin Haber