Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Balfidan ve belediye çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirilen törende, destek hizmetleri bünyesine katılan 2 adet küçük çöp toplama aracı,1 adet küçük itfaiye aracı, 1 adet cenaze yıkama aracı ve hem şehir dışına hem de şehir içinde uzak bölgelere nakil edilmek üzere kapalı cenaze nakil aracı yapılan törenle hizmete girdi. 

Düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Baki Ergül, araçların hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ergül “Kısa süre önce gerekli girişimler ile araçlarımızı aldık ve bugün siz değerli dostlarımız ile birlikte hizmete sunuyoruz. Uzun süredir araç parkımızı geliştirmek adına çok sayıda araç alımı yaptık. Sinop'un topografisi gereği küçük araçlara da ihtiyacımız vardı. Bu işler tabi ki oldukça özveri ve maliyet isteyen işlerdir. İtfaiye aracımızın alımında emeği geçen ve katkı sağlayan S.S.6 Nolu  Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Sayın Seyit Ali Çetin'e ve Kooperatif üyesi emekçilerimize, yine cenaze nakil aracının alımında emeği ve katkısı olan Karsu işletme sahibi Sayın Fatih Kara'ya şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Törende daha sonra yaptıkları katkılardan dolayı günün anısına Seyit Ali Çetin’e ve Fatih Kara’ya plaket verildi. Tören araçların kazasız belasız kullanılması için dua okunması ve kurban kesilmesi ile sona erdi.
Editör: Vitrin Haber