Müşteri odaklı bir yaklaşımla elektrik dağıtım hizmeti sunan YEDAŞ, müşterilerin talep ve isteklerini iletebilmeleri amacıyla iletişim kanallarını çeşitlendirmeye devam ediyor.

Teknolojik gelişmeleri de dikkate alarak geliştirdiği sistemlere, son dönemde kolay ve hızlı bir şekilde ulaşım imkanı sunan WhatsApp hattını da ekledi. 0530 10 60 186 numaralı hat üzerinden yapılan başvuru ve bildirimlere Çağrı Merkezi yetkilileri kısa sürede dönüş sağlıyor. 

WHATSAPP HATTI ÜZERİNDEN MUHTAR VE MÜŞTERİLERLE SÜREKLİ İLETİŞİM VE KOORDİNASYON HALİNDE
YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, Çağrı Merkezi ile entegre WhatsApp hattı üzerinden de hizmet vermeye başladıklarını; bu sayede özellikle muhtarlarla koordinasyon ve iletişimi güçlendirdiklerini ifade etti. Kırsal bölgelerde yaşayanların arıza bildirimi ve taleplerinin muhtarlar tarafından WhatsApp üzerinden iletildiğini, kayıt oluşturulup geri dönüş yapıldığını belirten Sayın Aktürk, bölgede hizmet veren bütün muhtarların sisteme tanımlanması için çalışmalara devam ettiklerini vurguladı. 1 Ocak 2017 itibariyle 2000 müşteri ile WhatsApp üzerinden görüşme sağlayarak elektrik dağıtım hizmeti hakkındaki taleplerini karşıladıklarını ve ciddi oranda memnuniyet sağladıklarını açıkladı. 

YEDAŞ WHATSAPP HATTINA RESİM, VİDEO, KONUM GÖNDEREREK TALEP VE ŞİKAYETLERİNİZİ İLETEBİLİRSİNİZ
Her türlü öneri, şikayet, talep ve ihbarın kolayca iletilebileceği bir sistem kurmak için geliştirmeler yaptıklarını ifade eden YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla gelen istek ve şikayetleri tarafsız, adil, dikkat ve gizlilikle incelediklerini belirtti. Değerlendirmeler sonrasında müşterilere talepleri ile ilgili yürütülen süreçler hakkında geri dönüşler gerçekleştirdiklerini, memnuniyetsizliğin giderilmesi amacıyla iyileştirme ve kontrolleri yaparak, gelişime açık alanların tespiti ile verimliliği artırdıklarını açıkladı. Sayın Aktürk, “Halkın temel ihtiyaçlarından biri olan elektrik dağıtım hizmetinin günlük yaşam üzerindeki etkilerini de göz önünde bulundurarak sürekli ve kaliteli hizmetle, müşteri memnuniyeti tesis etmeye özen gösteriyoruz. İletişim alanında yaşanan değişmelere baktığımızda WhatsApp hattının oldukça etkin olduğunu tespit ettik ve 0530 10 60 186 WhatsApp hattımızı oluşturarak, müşteri memnuniyeti çerçevesinde hizmet vermeye başladık. Elektrik kesinti, sokak aydınlatma, arıza, kayıp kaçak ihbarı, şikayet, talep ve öneriler fotoğraf, video, konum desteği de sağlanarak ilgili hattan Çağrı Merkezi yetkililerimize ulaştırılabiliyor. Yasal mevzuatlar, etik ilkeler, şirket politikamız doğrultusunda Çağrı Merkezi, YEDAŞ 186 Mobil Uygulama, web sitemiz, 0530 1060 186 numaralı hattan ilgili birimlerimize ulaştırılan beklentileri çözmek için tüm kaynaklarımızı kullanıyoruz” dedi. 




 
Editör: Vitrin Haber