2011 yılından bu yana müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşımla iletişim kanallarını çeşitlendiren YEDAŞ, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunmak üzere müşterilerinin iletişim bilgilerini güncelliyor. 

YEDAŞ MÜŞTERİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİNİ PAYLAŞARAK GELİŞMELERDEN ANINDA HABERDAR OLABİLECEK
Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde 3 milyondan fazla müşteriye daha nitelikli ve sürekli elektrik dağıtım hizmeti sunmak amacıyla dağıtım, teknoloji, bakım onarım faaliyetleri ile iyileştirmeler yapan YEDAŞ, sisteme kayıtlı müşterilerini, günlük hayatlarında elektrik kullanımı gerektiren alanlarda sürpriz değişiklikler yaşamaması için 48 saat önceden bilgilendiriyor. 186 Çağrı Merkezini güçlendirmesinin yanı sıra, sosyal medya kanalları, 0530 10 60 186 WhastApp ve BİP hattı üzerinden düzenli bilgi paylaşımında bulunan YEDAŞ, daha fazla müşterisine ulaşmak amacıyla abonelerine www.yesilirmakedas.com adresi üzerinden iletişim bilgisini güncelleme imkanı tanıyor. Web sitesine giren müşteriler, pop up yardımıyla ilgili forma yönlendiriliyor ve web sitesinde bulunan ilgili formu bir dakika gibi kısa sürede doldurarak YEDAŞ sistemine kayıt olabiliyor.  Bu sayede elektrik dağıtım hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla yapılan saha çalışmaları, teknoloji yatırımları, araştırma geliştirme ve müşteri memnuniyetine yönelik uygulamalar hakkında bilgilendiriliyor. Talep, şikayet ve öneri için başvurularda öncelik tanınıyor. Ayrıca Coğrafi Bilgi Sistemleri, SCADA, OSOS, AGİS gibi izleme sistemlerinin entegrasyon sürecinin tamamlanmasından sonra müşterilerin yaşadığı bölgeler, trafo bazında tespit edilerek, kişiye özel çözümler sunulacak. 

AİLEMİZİN BİR ÜYESİ OLAN MÜŞTERİLERİMİZİ ÇALIŞMALARIMIZ HAKKINDA BİLGİLENDİRİYORUZ
Müşterilerinin, YEDAŞ ailesinin bir üyesi olduğunu ve çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla iletilen talep, öneri ve şikayetlerin tüm yönleriyle değerlendirildiğinin altını çizen Genel Müdür Rıdvan Aktürk, “Toplumsal hayatın her anında ihtiyaç duyulan bir hizmet veriyoruz. Modern dünyada günlük işlerimizin pek çoğunu elektrikli araçlar yardımıyla yapıyoruz. Yaşanan arıza veya kesinti hepimizin hayatını, planlarını derinden etkiliyor. Bu sebeple hizmet verdiğimiz herkesi, uygulamalarımızla ilgili bilgilendirmeye özen gösteriyoruz. Özellikle planlı kesintileri 48 saat öncesinde paylaşarak, kötü sürprizlerin önüne geçmeye çalışıyoruz. Bütün müşterilerimizi iletişim bilgilerini güncellemeye davet ediyoruz. 1 dakikalık kısa bir işlemle uzun süre hayatına değer katacak bir adım atmış olacaklar. Telefon numarası, adres gibi kişisel bilgilerini paylaşan müşterilerimizle fark yaratacak bütün çalışmaları paylaşmayı hedefliyoruz.” dedi.    


 
Editör: Vitrin Haber