Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından Sinop Üniversitesi'nin katkılarıyla, 15 Temmuz gecesi ve ardından yaşananları anlatan ve yüze yakın fotoğrafın yer aldığı fotoğraf sergisinde Vitrinhaber'e ait fotoğraflarda büyük ilgi gördü. 

Yüze yakın fotoğrafın sergilendiği "Yerel Basınımız ve Anadolu Ajansının Objektifinden 15 Temmuz" adlı fotoğraf sergisinde yer alan ve Vitrinhaber Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ve Vitrinhaber kadrosunun fotoğraf kareleri o geceyi bir kez daha anımsattı. Vitrinhaber'e ait fotoğraflar protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından tam not aldı. Anadolu Ajansı ve Sinop'ta ki diğer yerel gazetelerin de fotoğraflarının yer aldığı sergi, büyük bir ilgiyle gezildi. 

O gece Sinop'ta sokağa dökülen vatansever yurttaşların objektiflere yansıyan fotoğraf karelerinin yanında, 15 Temmuz ardından meydanları boş bırakmayan Sinopluların demokrasi nöbetlerine de yer verilen sergide Vitrinhaber'e ait çok sayıda fotoğraf yer aldı. 

Serginin açılış törenine katılan Vitrinhaber yöneticileri Serhat Özşahin ile mesai arkadaşları sergi alanında birlikte fotoğraf da çektirdi.  

Vitrinhaber Yazı İşleri Müdürü ve 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Özşahin, darbe girişimi gecesi Anadolu basınının örnek bir duruş ortaya koyduğunu belirterek, o gece yaşananların açılan sergiyle bir kez daha gözler önüne serildiğini söyledi. 

 
Editör: Vitrin Haber