Sinop İl Müftülüğüne bağlı Seyit Bilal, TOKİ, 15 Temmuz Şehitleri 4-6 yaş Kur’an Kursunda ki  öğrencilerin velilerine bilgilendirme semineri yapıldı.

Seminere Sinop İl Müftü Yardımcıları Kamil Tuncel, Abdullah Söylemez, İl Müftülüğü Vaizleri Şükran Aman, Hatice Çakmak,4-6 Yaş Kur’an Kursu öğreticileri ve veliler katıldı.
Veli toplantısında konuşan İl Müftü yardımcısı Kamil Tuncel “Çocuklarımızın kişiliklerinin şekillendiği bir dönemde çocuklarımızın Allah’ımızı, kitabımızı öğrenmeleri onlar için büyük önem arz etmektedir. Bu yaşlarda dinimizin emirlerini ve yasaklarını öğrenen çocuklarımız öğrendiklerini hayatı boyunca unutmayacaktır. Çünkü bu yaşlarda öğrenilen bilgiler taşa kazınmış yazı gibidir. Kolay kolay silinmez. Burada çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim, Peygamber Efendimizin hayatı, dini bilgiler ve ilahiler öğretiliyor. Bunlar ile birlikte çocuklarımız için bu kurslarda onların yaş grubuna göre çeşitli oyunlarda oynatılıyor. Onların yetiştirilmesinde fadakarane çalışan görevlilerimizi tebrik ediyor, Cenab-ı Hak’tan çalışmalarında muvaffakiyetler temenni ediyorum. Siz değerli velilerimize de bizleri güvenerek yavrularınızı bizlere emanet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu seminerlerimiz belirli periyodlarla yıl boyunca devam edecektir” dedi. 

Seminer velilerin dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.



 
Editör: Vitrin Haber