FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan ve Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi ile 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne devredilen Altın Devir Anadolu Lisesi’nin bulunduğu alan, öğrenciler için olası kazalara davetiye çıkartıyor. Sinop-Samsun karayolunun geçtiği güzergaha acilen üst geçit gerekiyor. 

Bostancılı mevkisinde bulunan ve çok sayıda öğrencinin eğitim göreceği okula ulaşım için Sinop-Samsun kara yolunu kullanmak zorunda olan öğrencilerin can güvenliği için üst geçit hayati önem taşıyor. Özellikle sabah saatlerinde Gerze-İstikametini kullanarak kent dışından okula gelen öğrenciler ile, akşam okul bitiminde kent merkezine dönecek öğrencilerin ana artel duble yolu aşarak karşıdan karşıya geçmeleri gerekecek. Durumun ürkütücü olduğunu belirten veliler, yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istiyor. 

Konuyla ilgili Valiliğe dilekçe verildiğini kaydeden bir veli, dilekçenin şu anda Karayollarında olduğunu belirterek, okulların açılmasına sayılı günler kaldığını belirterek, konunun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi. 
 
Editör: Vitrin Haber