Durağan İlçesinde ilk olarak Durağan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali  Köksal Şakalar,  Kaymakamlık girişinde Kaymakam Akın Oruç, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Vali Köksal Şakalar, Kaymakamlık Makamında Kaymakam Akın Oruç’tan  ilçede devam eden yatırımlar, yapılan çalışmalar ve ilçesinin genel durumu hakkında brifing aldı. Çalışmalarında başarılar diledi.
 
Kaymakamlık  ziyaretinin ardından Durağan Belediye Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette Başkanlık Makamında Başkan Ahmet  Kılıçaslan ve diğer misafirler ile bir süre sohbet eden Vali Köksal Şakalar, ziyaretinin sonunda Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra  İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Şakalar, İlçenin asayiş ve güvenlik durumu hakkında yetkilerden bilgiler almasının akabinde Durağan İlçesine gerçekleştirdiği ziyareti sonlandırdı.

 Vali Köksal Şakalar’ın Durağan İlçesine gerçekleştirdiği ziyarete İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş  eşlik etti.
Editör: Vitrin Haber