Erfelek İlçesinde ilk olarak Erfelek Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Köksal Şakalar, Kaymakamlık girişinde Kaymakam Murat Mete, Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.
 
Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Vali Köksal Şakalar, Kaymakamlık Makamında Kaymakam Murat Mete’den  İlçede devam eden yatırımlar, yapılan çalışmalar ve İlçenin genel durumu hakkında brifing aldı. Çalışmalarında başarılar diledi.
 
Kaymakamlık  ziyaretinin ardından Erfelek Belediye Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette Başkanlık Makamında Başkan Muzaffer Şimşek ve diğer misafirler ile bir süre sohbet eden Sayın Valimiz Köksal Şakalar, Belediye Başkanlığı ziyaretinin sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek’ten İlçe de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra  Erfelek Gençlik Merkezini gezdi. Merkezde çeşitli aktivitelere katılan gençlerle sohbet etti.
 Vali Şakalar son ziyaretini İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirdi. İlçenin asayiş ve güvenlik durumu hakkında yetkilerden bilgiler almasının akabinde Erfelek İlçesinden ayrıldı.

Vali Köksal Şakalar’ın Erfelek İlçesine gerçekleştirdiği ziyarete İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş  eşlik etti.
Editör: Vitrin Haber