Kurum ziyaretleri kapsamında Vali Hasan İpek, Kurum ziyaretleri kapsamında, Sinop İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, İl Halk Sağlığı Müdürlüğünü, Ziraat Odasını ve Mimarlar Odasını ziyaret ederek yetkilerden kurum çalışmaları hakkında brifing aldı.

Sinop Valisi Hasan İpek ilk olarak İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali İpek’i İl Sağlık Müdürlüğü girişinde İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Alkan ve Şube Müdürleri karşıladı.
Karşılama sonrasında İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Alkan ve Şube Müdürleri eşliğinde İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeli ziyaret eden Vali Hasan İpek, Kurum çalışanlarıyla bir süre sohbet etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Personel ziyaretlerinin ardından Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Alkan’dan İl genelinde yapılan sağlık çalışmaları, kurum hizmetleri ve sağlık yatırımları hakkında brifing alan Vali Hasan İpek, İl Sağlık Müdürü ve kurum çalışanlarına işlerinde kolaylıklar dileyerek İl Sağlık Müdürlüğü’nden ayrıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü ziyareti sonrasında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne ziyaret gerçekleştiren Vali İpek, Genel Sekreterlik binası önünde Genel Sekreter Op. Dr. Alper Delier ve kurum personeli tarafından karşılandı. 
Karşılamanın ardından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde çalışan personeli tek tek ziyaret ederek çalışmalarında başarılar, işlerinde kolaylıklar dileyen Vali Hasan İpek, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alper Delier’den İl Genelinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında brifing aldı.

Sinop Valisi Hasan İpek bir sonraki durağı ise İl Halk Sağlığı Müdürlüğü oldu. Vali İpek burada İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. İsmail Alkan’dan İl Genelindeki Halk Sağlığı hizmetleri hakkında bilgiler aldı. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde çalışan personeli ziyaret ederek, çalışanlarla bir müddet sohbet ettikten sonra çalışmalarında başarılar dileyerek kurumdan ayrıldı.  
Sinop Valisi Hasan İpek, Ziraat Odasını ziyaretinde Başkan Yılmaz Özben tarafından karşılandı. Vali Hasan İpek, Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Özben ile bir süre sohbet etti. Ziraat Odası çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali İpek Ziraat Odası Başkanı ve çalışanlarına işlerinde kolaylıklar dileyerek Ziraat Odası’ndan ayrıldı.

Vali Hasan İpek Ziraat Odası ziyaretinin ardından Mimarlar Odası’nı ziyaret etti. Sinop Valisi Hasan İpek’i, Mimarlar Odası Sinop Temsilcisi Mehmet İsmet Aykın ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.
Mimarlar Odası çalışanlarını tek tek ziyaret eden Vali İpek, Mimarlar Odası Sinop Temsilcisi Mehmet İsmet Aykın  ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet etti. Vali İpek, Mimarlar Odası Sinop Temsilcisi Mehmet İsmet Aykın ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, toplu fotoğraf çekiminden sonra Mimarlar Odası’ndan ayrıldı.
 
Vali Hasan İpek, gittiği kurumlarda, kurum temsilcilerine ziyaret anısına, Sinop’a özgü gemi maketi  hediye etti.

 
Editör: Vitrin Haber