Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Şırnak’ta teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Murat Batı’nın Gerze’de ikamet eden ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya beraberindeki İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Gerze İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Burma, Necmettin Çakır ve Başsökü köyü muhtarı Seyit Özdemir ile birlikte 12 Ocak 2016 günü Şırnak Cizre İlçesinde görev yaparken bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Murat Batı’nın Gerze İlçesi Başsökü köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Vali Çetinkaya, yaralanan Uzman Çavuş’un annesi Nazile Batı, babası İbrahim Batı ve evde bulunan kardeşleri ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Çetinkaya yaralı Uzman Çavuş Murat Batı’nın iyileşip köyüne döndüğünde Sinop’ta kendilerini misafir etmek istediklerini söyledi. 
Uzman Çavuş Murat Batı’nın anne ve babası oğullarının GATA’da ki yatılı tedavisinin bittiğini, ayaktan tedavisine devam edildiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirttiler. Gerze İlçesi nüfusuna kayıtlı Murat Batı evli ve bir çocuk babası.

Editör: Vitrin Haber