Önce İstanbul Beşiktaş ardından Kayseri’de yaşanan bombalı terör saldırıları nedeni ile Sinop Ülkü Ocakları hain saldırıları kınamak, Türk milletinin birlik beraberlik içinde olduğunu göstermek için Türk bayraklı yürüyüş gerçekleştirdi.

Cumhuriyet İlkokulu önünde toplanarak Türk bayrakları ile terörü lanetleyen sloganlar atan kalabalık grup Bülent Ecevit Caddesinde Atatürk Anıtı önünde yürüyüşlerini sonlandırarak basın açıklamasında bulundular.
Şehitler adına saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Emre Karagülle emperyalist güçlerin maşası olan aşağılık mahlukların kendilerine verilen adi planı uygulamaya geçirdiklerini belirtti. Karagülle; “Türk düşmanları, kanımızı akıtmaya vatanımızı hedef almaya devam ediyor. Mevlid Kandili Arifesinde İstanbul’u kana bulayan satılmışlar, çok değil yalnızca bir hafta sonra Kayseri’de de kalleşliklerini bir kez daha göstermişlerdir” dedi.

BİRLİĞİMİZİ BOZMAYA ÇALIŞANLAR BOŞ HAYALE KAPILMASINLAR
Türk Milletinin birliğini bozma hayaliyle hain saldırıları gerçekleştirenlerin boş bir hayalin peşinde koştuklarını ifade eden Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Emre Karagülle, Türk Milletinin düşmanların hakkından gelebilecek cesaret ve güce sahip olduğunu belirtti. Karagülle; “Kayseri’de çarşı iznine çıkan Mehmetçiklerimizi hedef alan canilerin saldırısında, henüz hayatının baharında olan yiğit erlerimiz şehadete kavuşurken, onlarca Mehmetçik ve sivil ise yaralanmıştır diyen Karagülle; “Korkak ve alçakça saldırılar ile milletimizi yıldırmaya, cennet vatanımız Türkiye’yi bölmeye çalışanlar, var güçleri ile kalleşçe saldırmaktadırlar. Dışarıdan yollanan provokatörler, birlik ve beraberliğimizi bozup milletimizi imha etmeye yeltenmektedirler.Terörü, kendilerine yol olarak seçen adi kuduz köpekler ve bu aşağılıkların efendileri boşuna umutlanıp, hayale kapılmamalıdırlar.Çok şükür; Türk Devleti elinde silah taşıyan, beline bomba saran Türkiye düşmanlarının hakkından gelecek güç ve yeterliliğe sahiptir” diye konuştu.

DEĞERLERİMİZİ YAŞATMAK İÇİN CAN VERMEYE HAZIRIZ
Yaşanılan acıların, milletimizi dağıtamayacağını; tam aksine birlik ve beraberlik içerisinde, her bir vatandaşımızı birbirine daha sıkı kenetleyeceğini söyleyen Karagülle; Türk Milleti, kahraman asker ve polisinin her durumda arkasında ve en büyük destekçisi olmaya devam edecektir. Milli öfkemiz bu menfur saldırılar ile bilenerek keskinleşmekte ve terörü akıttığı kanda boğmak için kararlı bir hale gelmektedir.Devletimizin teröre ve teröriste destek veren gafil ellerden, adalet önünde acımasızca hesap soracağından eminiz. Türk Milleti’nin özü olan Türk Milliyetçileri, son nefes ve son damla kana kadar milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak için canlarını vermekten geri durmayacaklardır. Milletimizin ve devletimizin gösterdiği bu azim ve kararlılık emperyalist güçlerin tüm hesaplarını boşa çıkaracak, ve bu karanlık güçler yapılan ihanetin  bedelini en ağır şekilde ödeyecektirler. Büyük Türk Milleti’nin bekası için verilen mücadelenin ibadet ve bu yolda Hakk’a varmanın ise şehadet olduğu bilinciyle, kavgamızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olması için, kanlarıyla bizlere emanet ettikleri vatanımızın bölünmesine asla göz yummayacağız” dedi.

Karagülle sözlerine şöyle devam etti; “Başta değerli Sinop’umuzun şehitleri olan Erfelek ilçesinden  Kenan Döngel, Gerze ilçesinden Köksal Ağaçyetiştiren, Merkez ilçeden Berkay Akbaş, Durağan ilçemizden Hakan Tanrıkulu olmak üzere hain saldırılarda şehit düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kederli ailelerine ve Yüce Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Şehitlerimizin kanından rengini alan Al Bayrağımız, cihan durdukça semalarda dalgalanacak ve milletimiz sonsuza dek  varlığını sürdürecektir”.


 
Editör: Vitrin Haber