Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden Adana’da başka bir göreve atanan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuna Bilecik, Sinoplulara veda etti. 

Yaptığı açıklamada, Sinoplulardan helallik isteyen Tura Bilecik, bayrağı teslim ettiği yeni ekibe de başarılar diledi. 

Tuna Bilecik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Yaklaşık 20 ay Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde yönetici olarak görev yaptım.  Burada çalıştığım süre içerisinde ara sıra zorluklarla karşılaşsam da hayatımda asla unutmayacağım,  çok güzel anlarım ve dostluklarım oldu. Göreve geldiğimiz andan itibaren ben ve ekip arkadaşlarım hastanemizi daha iyi hale getirmek için mücadele ettik. Bunu başarabildiysem ne mutlu bana. Başta tüm mesai arkadaşlarım ve çok kıymetli hastalarım olmak üzere desteklerinden ötürü herkese sonsuz teşekkür ederim. Bu sürede istemeden birilerini kırıp üzdüysem özür dilerim. Bu mutlu şehirde bulunmaktan ve sizlerle çalışmaktan gurur duydum. Nasip olursa ilerde yeniden Sinop'a hizmet etmek , sizlerle birlikte olmak isterim. Benim size bir hakkım geçtiyse helal olsun. Siz de bana olan hakkınızı helal ediniz. Görevi bıraktığım çok kıymetli kardeşim, can dostum Op. Dr. Ercan Yarar'a yeni görevinde başarılar dilerim. Rabbim utandırmasın, kolaylıklar versin. Sevgiyle kalın"

Görevi süresince Sinop’ta çok sayıda başarılı ameliyata imza atan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuna Bilecik, ilk kez obezite ameliyatı gerçekleştirmişti.  

Editör: Vitrin Haber