Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonla kurumun eski ve yeni çalışanları bir araya geldi. 

Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarından emekli olan eski çalışanları, yeni çalışanları ve Kuruluşlarında yetişen eğitim ve öğretimlerini tamamlayarak memurluğa yeni atanan çocuklar Öğretmenevinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen etkinlikte çeşitli sebeplerle hizmetlerinde başarı gösteren personellerine ve kurumdan geçmişte emekli olan personellerine vermiş oldukları emeklerden dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş tarafından teşekkür belgeleri taktim edildi.

Emeklilerini, yeni çalışanlarını ve kuruluşlarında yetişerek çalışma hayatına yeni başlayan çocukları bir araya getiren ve ilk kez düzenlenen bu etkinlikte duygusal anlar yaşandı. Yemekten sonra söz alan emekli personeller düzenlenen bu etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, çok duygulandıklarını ve gerçek anlamda unutulmadıklarından dolayı yaşadıkları sevinci paylaştılar.
Editör: Vitrin Haber