Sinop İl Genel Meclisi’nde Temmuz ayı toplantıları başladı.

İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu Başkanlığında gerçekleşen Sinop İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantılarının ilk oturumunda 10 madde görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıda söz alan İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu Temmuz ayı görüşmelerinin ülkemize ve Sinop’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan konuşmanın ardından açılış ve yoklama yapılarak, gündem maddelerinin okunmasına geçildi. 
Gündem doğrultusunda Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Eravcı meclis üyelerine yaptığı bilgilendirme ve bir önceki dönemde Haziran ayı içerisinde yürütülen çalışmalar hakkında geniş kapsamlı bir sunum yaptı ve meclis üyelerinden gelen soruları yanıtladı. Daha sonra İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Gülay Sipahi Encümen ile ilgili olarak alınan kararları genel meclisi üyelerine aktardı. Komisyon raporlarının okunması sonrasında beş gün sürecek Temmuz ayı 1. oturumunda gündemin ilk on maddesi okunup karar bağlanarak 2. Oturum için Perşembe günü 10.00’da buluşmak üzere toplantı sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber