2011-2013 yıllarında başka bir bankanın Sinop Şube Müdürü olarak görev yapan, daha sonra da TEB'e geçmesi ardından Sinop'tan ayrılarak mesleğini sürdüren Birkant Şamlı, yeni atama kararıyla TEB Sinop Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

SİNOP VE SİNOPLULARI ÖZLEDİM
Bugün itibariyle Sinop'ta göreve başlayan Şamlı, tüm Sinoplulara ilgisinden dolayı teşekkür etti. Birkant Şamlı, "Sinop'a tekrar gelmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Yaklaşık 4 yıl ara verdik ve Sinop'tan Samsun'a gittik. Bu zaman zarfından hem Sinop'u, hem de Sinopluları çok özledik. Eminim ki Sinoplular da bizleri özlemişlerdir. Sinop'a yabancı olmadığımı bu vesileyle söylemek istiyorum. Ayrıca eşiminde Boyabatlı olması sebebiyle Sinoplular beni, bende Sinopluları yakın tanıyorum. Ülkemizin en mutlu ilinde görev yapmaktan büyük zevk duyacağım. Yine aynı şekilde bankacılık sektöründe hizmet etmeye geldik. Sinoplularla birlikte bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Türk Ekonomi Bankası olarak, ilimizde bulunup kobi, işletme ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel bankacılıkla Sinoplu hemşerilerime hizmet vermeye devam edeceğim" dedi. 

BİRKANT ŞAMLI KİMDİR?
1975 Tokat-Turhal doğumlu olan Birkant Şamlı, bankacılık mesleğine 1999 yılında Akbank'ta başladı ve bu bankada çeşitli görevlerde bulundu. 2005-2007 yılları arası Akbank Sinop şubesinde Bireysel Portföy yöneticisi olarak görev yaptı. 2007-2011 yılları arası Ordu/Yenimahalle şube müdürlüğü görevinden sonra tekrar 2011- 2013 yıllarında Akbank Sinop Şube Müdürü olarak Sinoplulara hizmet verdi. 2013 yılında Türk Ekonomi Bankası Çatısı altına geçerek Çarşamba Şube müdürlüğü görevini devraldı. 10.04.2017 tarihi itibariyle Türk Ekonomi Bankası Sinop Şube müdürü olarak bayrağı devraldı. Birkant Şamlı evli, 2 çocuk babası.

Advertorial
 
Editör: Vitrin Haber