Sinop Valisi Hasan İpek, 1 Aralık 2016 tarihli ve 29905 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar (Mülki İdare Amirleri) Kararnamesi ile İlimizden ayrılacak olan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar onuruna veda yemeği verdi.

Sinop İl Özel İdaresi  Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Vali Hasan İpek’in yanı sıra, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Vali Yardımcıları  Ekrem Yaman, Mehmet Yüzer, Ali Yılmaz, Hüseyin Sayın, İl Hukuk İşleri Müdürü İzzet Ercan, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Boyabat kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ayancık Kaymakam V.  Aziz Kayabaşı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu katıldı.

Sinop Valisi Hasan İpek, tayini çıkan Vali Yardımcılarını ve Kaymakamları tebrik ederek, İlimizde görev yaptıkları süre içinde özverili ve üstün çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
Veda yemeğinin sonunda Vali Hasan İpek,  Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Mehmet Yüzer, Ali Yılmaz, Hüseyin Sayın, Ayancık Kaymakam V.  Aziz Kayabaşı ve Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e Sinop’a özgü gemi maketi hediye etti.
Yemek programı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
Editör: Vitrin Haber