Sinop Valiliğine atanan Kayseri'nin Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Palancıoğlu, Çetinkaya'ya Sinop Valiliği görevinde başarılar dileyerek, kendisiyle yaklaşık 5 yıl çalıştıklarını söyledi.

Palancıoğlu, Çetinkaya'nın Sinop'ta başarılı hizmetler yapacağına inandığını belirterek, "Sizin adınıza sevindik, kendi adımıza üzüldük. Uyumlu şekilde bir çalışma ortamımız vardı. Verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sinoplulara hayırlı olsun. Türkiye'nin üçüncü kadın valisi olarak başarılı olacağınıza inanıyorum" dedi.

Atamanın kendisi için sürpriz olduğunu aktaran Çetinkaya ise "Talas'ta görev yaptığım sürece belediyeyle çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Bundan sonra da çok daha iyi hizmetlere imza atacağınıza eminim. Atamayla ilgili çok istekli değildik ama böyle güzel bir değişiklik yeni güzellikleri de inşallah beraberinde getirir. Talas'tan, Kayseri'den görev yaparak gitmek bizim için iyi bir referans" diye konuştu.
Palancıoğlu, Çetinkaya'ya kahve fincanı takımı hediye ederek, çiçeklerle uğurladı.

Editör: Vitrin Haber