Sinop Üniversitesi ‘Kurum İç Değerlendirme ve Dış Değerlendirme Sürecine İlişkin Bilgilendirme’ toplantısı, Sinop Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın başkanlığında gerçekleştirildi.

Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen planlama toplantısına; Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak, Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Üniversite dekanları Genel Sekreter Mehmet Atlı ile Akademik ve İdari Personel katıldı.

Sinop Üniversitesi bünyesindeki; Fakülteler, Enstitüler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları, Araştırma Merkezleri ve Koordinatörlüklerdeki niteliğin artması ve eğitimde kaliteyi arttıracak, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak adımların atılması amacıyla düzenlenen ‘Kurum İç Değerlendirme ve Dış Değerlendirme Sürecine İlişkin Bilgilendirme’ toplantısında; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin tarafından  ‘Kurum İç Değerlendirme ve Dış Değerlendirme’ süreçleri ile ilgili bir sunum yapıldı.

Toplantıda ayrıca, Sinop Üniversitemizdeki iç ve dış değerlendirme sürecinin nasıl yürütüleceği, iç değerlendirme ölçütleri ve ilgili raporların nasıl hazırlanacağı ile dış değerlendirmenin ne şekilde gerçekleştirileceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.
Editör: Vitrin Haber