Sinop’ta yaklaşık olarak dört yıldır faaliyet gösteren Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneğine Sinop’ta bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarından ziyaretler devam ediyor.  Son olarak Sinop Türk Ocağı Şube Başkanı Metin Oktay Fındık ve Merkez Uzungürgen Köyü Muhtarı Ferhat Demirol Balkan Halkları ve Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral’ı ziyaret etti. 

Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Aral, Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Fındık ve Muhtar Demirol’a bilgi verdi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aral, İlimizdeki STK’lar ile dernek olarak her türlü işbirliğine ve yardımlaşmaya hazır olduklarını Sinop’un Tarihi, Kültürü, Turizmi, tanıtımı ve gelişmesi için her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirterek bu tür ziyaretlerin karşılıklı sık sık yapılması gerektiğini vurguladı.

Türk Ocağı Başkanı Metin Oktay Fındık ve Uzungürgen Muhtarı Ferhat Demir’de ziyaretin çok olumlu geçtiğini İlimize nasıl katkı yapılabileceği konusunda bilgi alış verişinde bulunduklarını ifade ederek Başkan Aral’a sıcak ilgi ve ikramlarından dolayı teşekkür ettiler.

 
Editör: Vitrin Haber