Geçtiğimiz hafta sonu Sinop’ta oynanan Sinop Spor- Giresun Bulancak Spor maçında futbolcular sahaya “Zor doğa şartlarında Anadolu’nun her yerine ulaşıyoruz ama trafikte seni aşamıyoruz, yaşama yol ver” yazılı pankartla çıktı. 112 acil sağlık hizmetlerine dikkat çekmek amacıyla açılan pankart büyük alkış aldı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetlerinin ulaşılabilirliği ve kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaları kapsamında Acil Sağlık hizmetlerinin sunumunda 112 Acil Çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularında toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla, “Yaşama Yol Ver” isimli medya kampanyasının tanıtım etkinliği kapsamında, Bu hafta Sinop Şehir Stadında oynana Futbol maçında Sporculardan da Sağlığa anlamlı bir destek geldi.

Sinop Spor- Giresun Bulancak Spor arasında oynanacak Futbol müsabakası öncesi Sporcular, Sinop Sağlık Müdürlüğünce, Sinop Spor Kulüp Başkanlığına gönderilen “zor doğa şartlarında Anadolu’nun her yerine ulaşıyoruz ama trafikte seni aşamıyoruz, yaşama yol ver” yazılı pankartla sahaya çıktı. Bu anlamlı pankart açan Sinop Sporlu ve Giresun Bulancak Spor’lu Sporcular taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandılar. Daha sonra açılan bu pankart görevliler tarafından seyircilerin görebileceği şekilde stada asıldı.   

Editör: Vitrin Haber