SİYAD Genel Başkanı Arpacı, Prof. Dr. Davutoğlu'na başarılar diledi
Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı, AK Parti’nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde delegelerin tamamının oyunu alarak Genel Başkanlığa seçilen Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu tebrik etti, başarılar diledi.

SİYAD Genel Başkanı Arpacı, Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve tek gündemle toplanan AK Parti’nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun seçilmesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı tebrik mesajında Arpacı, AK Parti’nin yeni Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ülkemizin gelişimine ve ekonomimizin güçlenmesine, milletimizin birlik, dirlik, barış ve huzur içerisinde kardeşçe yaşamalarına büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ederek şunları söyledi: ”Sayın Davutoğlu'nun Dışişleri Bakanlığı döneminde ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetlere yeni görevinde de devam edeceğine, akademik birikimi ve devlet tecrübesiyle insanımızın ve ülkemizin gelişimine ve ekonomimizin güçlenmesine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. AK Parti Genel Başkanlığı'nın ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya için hayırlı olmasını temenni eder, kendisine ve yeni oluşturacağı hükümet kabinesinde görev alacak bakanlarımıza başarılar dileriz."

Editör: Vitrin Haber