Yasemin Özata Çetinkaya’dan Kayseri OSB’ye veda ziyareti
Son valiler kararnamesi ile Sinop Valiliği’ne atanan Kayseri Vali Yardımcısı Vekili ve Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü’ye veda ziyaretinde bulundu. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette OSB yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

İki yıl Hacılar, 18 ay Talas Kaymakamlığı görevlerinde bulunduğunu belirten Yasemin Özata Çetinkaya “Kayseri’de bulunduğum zaman dilimi içerisinde birbirinden önemli çalışmalara imza attık. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde kaymakam kökenli meslekten atanan ilk kadın vali oldum. Yine Cumhuriyet tarihinin ise üçüncü kadın valisi olarak atanmam benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu” dedi.

Yasemin Özata Çetinkaya’nın Kayseri’de çalıştığı dönemde, özellikle Hacılar ve Talas ilçelerinde birbirinden önemli projelere imza attığını belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü “Yasemin Hanım, Kayseri’ye güzel hizmetler sundu. Sinop Valisi olarak da başarılı çalışmalara imza atacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

Editör: Vitrin Haber