Sinop Dedektiflik Bürosunun hizmet vermeye başladığını söyleyen Taşçı, bu alanda Türkiye'de bir boşluk olduğunu söyledi. Çalışmalarında aile bütünlüğüne önem vererek hizmet verdiklerini belirten Taşçı, dedektifliğin bilgiye dayalı bir iş olduğuna dikkat çekti. 

Taşçı, "Bilince güçlü olursunuz. Bilmenin yolu da araştırmadan geçiyor. Araştırarak öğreniyoruz. Çocuğunuz okula gidiyor, işadamısınız ve zamanınız yok. Burada aileye zaman ayıramıyorsunuz. Çocukla ilgili bütün bilgilerini aileye rapor ediyoruz. Çocukla ilgili bütün bilgileri aldıktan sonra huzurlu oluyorlar." dedi.

Birçok alanda çalışma yapacaklarını belirten Taşçı, çalışma alanlarını şu şekilde özetledi, "Hırsızlık olaylarının araştırılması, sahtekârlık ve dolandırıcılık olaylarının incelenmesi, işyerinde çalışan ve işe alınacak personelin güvenilirliğinin tespiti, çek-senet karşılığı iş yaptırıp ortadan kaybolan kişilerin araştırılması, haciz, icra takibi, evlilik öncesi araştırmalar, çocukların kötü alışkanlıklardan korunması için takibi, aile bireylerinin takibi, kaybolan ve adresi bilinmeyen kişilerin bulunması, güvenlik ve vip güvenlik gibi birçok alanda çalışıyoruz." 

Evlilik öncesi eş araştırmasını da yaptıklarını söyleyen Taşçı, bu çalışmalarında da evlenilecek kişinin ailesi ve geçmişiyle ilgili bilgi topladıklarını ifade etti. 

Çalışmalarının hepsini kanunlar çerçevesinde yaptığının altını çizen Sinop Dedektiflik Bürosu sözcüsü Şevki Taşçı, "Çocuğunun sigara içip içmediği yönünde dahi bilgi isteniyor." dedi.

Hayatı kolaylaştırma adına çalışmalar yaptığını belirten Taşçı, dedektifliğin, bilgi bankası olduğunu ifade etti. 
Bize Ulaşmak İsteyenler www.sinopdedektiflik.com Adresinden ulaşabilir.