23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Sinop Güç Birliği Derneği tarafından bin çocuğa bin kitap ve bin elma şekeri dağıtıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yılı kutlamaları kapsamında, Sinop Güç Birliği Derneği, Aşıklar Caddesi üzerinde kurdukları standda  bin çocuğa bin kitap ve bin adet elma şekeri dağıttı. 2013 yılı Kasım ayında kurulan Sinop Güç Birliği Derneği’nin asıl faaliyet alanının ihtiyaç sahiplerine yardım etmek olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Derya Kökdemir 32 üye ile kurulan Sinop Güç Birliği Derneğinin İnternet üzerinden yaklaşık 3 bin 500 kişi ile irtibat halinde olduğunu belirtti.

Kökdemir; “Derneğimiz faaliyete geçtiği ilk günden itibaren birçok ihtiyaç sahibine destek oldu. Özellikle ilçelerimizin köylerinde mağduriyet yaşayan ihtiyaç sahibi birçok insanımız var. Biz onlara ulaşarak elimizdeki malzemelerle mağduriyetlerini gidermeye çalışıyoruz.  Elektronikten giyim eşyasına her türlü malzemeyi kabul ediyoruz. Bu anlamda elinde kullanmadığı eşyası olan herkesten destek bekliyoruz. Bu zamana kadar yaklaşık bin 500 koli yardım gönderdik. Sinop’ta yaşayan insanların yüzünü güldürmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Sinop Güç Birliği Derneği olarak ulusal bayramları da desteklemeyi amaçladıklarını ifade eden Sinop Güç Birliği Derneği Başkanı Derya Kökdemir; “Bugün de ulusal bayramlarımızı desteklemek amacıyla bir etkinlik düzenledik. Bu alanda açtığımız standımızda derneğimizden arkadaşlarımızla bin çocuğumuza bin kitap ve bin adet elma şekeri dağıtıyoruz. Çocuklarımızın yüzlerindeki o gülümsemeler, mutlulukları her şeye bedel” şeklinde konuştu.  

Editör: Vitrin Haber