Sinop’ta pizza sektörüne yeni bir damak tadı eklendi.

Günümüz yoğun iş temposunda zaman darlığının sebep olduğu hızlı yemek yeme ihtiyacı, yenilecek gıdanın da hızlı hazırlanmasını gerektiriyor. Sinop’ta geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan Dolunay Cafe & Pizzaria’da bu noktadan hareketle hızlı ve daha seçkin, fast-food dünyasında alışılmışın dışında Avrupa’nın seçkin pizza lezzetlerini seçici tüketicisi ile buluşturdu. 

Pizzanın lüks değil, günlük olağan gıda tüketim ürünlerinin arasında olmasının yanında, gerek fiyatı, gerekse lezzeti açısından hem ekonomik hem de doyurucu olduğunun benimsetilmesi arzusuyla işletmesini açan ve aynı zamanda pizza ustası olan Burhan Karabulut, tüketici beğenisine sunulan tüm pizza çeşitlerini günlük ve taze olarak kendi bünyesinde hazırlamaya başladı.  

Tüm Sinopluları mekanına davet eden Karabulut şunları söyledi; “Gücünü, bilgi birikimi insana hizmet anlayışından alan firmamız 15 yıllık bir Avrupa tecrübemin yansımasıdır. Firmamız İtalyan başta olmak üzere tüm Avrupa mutfağından esinlenen pizza konseptleriyle hizmet vermektedir. Napoli usulü elle açılan ince hamur  ve büyük boy İtalyan pizzalarımız odun ateşi kıvamındaki orjinal pizza fırınında pişirilen bir lezzet yelpazesine sahiptir.. Mutfağımızda öne çıkan lezzetler arasında Margaritha, Funghi Pizza, Vegeteriana, Calzone, Marinara, Karidesli pizza gibi zengin Avrupa tatları bulunmaktadır. Bu lezzetler yeni dünya mutfağı soslarıyla pekiştirilerek müşterilerimize sunulmaktadır.. Hazır dondurulmuş pizzaya kıyasla, TAZE PİZZA, kolaylıkla farkedilen ve vazgeçilmesi zor bir lezzet farkı getirerek tüm konuklarımıza bizde "ayrıcalıklı" olduklarını hissettirecektir. Servis edilen tüm ürünler, günlük olarak hazırlanmakta olup, lezzetli, kaliteli ürün, uygun fiyat ilkesi temel hizmet anlayışımızdır. Lezzet üretiminde çağımızın en önemli sağlık sorunu olarak ortaya çıkan obezite sorununu göz ardı etmeyen firmamız tüm ürünlerinde minimum kalori içeren miktarlarda ürünler kullanmaktadır. Geleneksel fast fooda alternatif olarak benzersiz, iyi ve farklı bir lezzet ihtiyacı hissedenlerin aradığı adrestir. Sinop’un Gelincik mah. Ordu Cad. sinde konumlanan firmamız modern dekoru ile sürekli daha iyiyi arayan bir anlayışı benimseyen kadromuzla marka bilinilirlik ve kalite hedeflerine odaklanmış bulunmaktadır. 

Haftanın her günü açık olan firmamız, paket servis yanında, kutlama, doğum günü, iş yemekleri gibi farklı gereksinimlere de hitap edebilmektedir. 

Pizza dışında farklı lezzetler arayan siz müşterilerimizin Türk damak tadına uygun ve aynı zamanda ekstra sos alternatifleriyle salata çeşitlerimiz, yine kendine özel soslu makarnalarımız da yakın zamanda beğenilerinize sunulacaktır” 


Editör: Vitrin Haber