Sinop ÜNİAK Teşkilatı Başbakan Davutoğlu ile bir araya geldi.

Sinop Üniversitesi ÜNİAK (Üniversiteli AK-Gençlik) üyelerinden oluşan 50 kişilik grup TBMM’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuştuğu AK Parti Gurup Toplantısı’na katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuştuğu AK Parti Gurup Toplantısı’nda Sinop Üniversitesi ÜNİAK gençleri tezahüratlarıyla öne çıktı. İNİAK üyeleri, toplantı sonrasında TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Sinop ÜNİAK Başkanı Süleyman Uğur Başbakan Davutoğlu’na Sinop’tan ÜNİAK gençlerinin selam ve sevgilerini getirdiklerini ifade ederek her daim sizinle gurur duyuyoruz dedi.  

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’u da ziyaret eden Sinop Üniversitesi ÜNİAK Üyeleri, Vekil Ersoy ile İçişleri Komisyonu odasında bir araya gelerek gençlik sorunları hakkında karşılıklı diyaloglarla sohbet ortamı gerçekleştirdi.

ÜNİAK üyesi öğrencileri yemek ikramından sonra TBMM’den uğurlayan İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy “Sinop’umuzun geleceği, iftihar kaynağımız evlatlarımızı TBMM’de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duydum. Sinop’umuzun aydınlık geleceğini inşa edeceğimiz gençlerimizle gurur duyuyoruz. Kendileri Sinop’un evlatlarının ne kadar asil ve ülke sevgisi ile dolu, gerektiğinde sorumluluk almaktan kaçınmayan cesur yürekler olduğunu herkese bir kez daha gösterdiler. Sinop adına hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Vitrin Haber