Sinop'a "Şehirler ve Kültürler" Projesi kapsamında farklı illerden gelen gençlere "Madde Kullanımı ve Zararları" konulu seminer verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranları ile tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amacıyla yürüttüğü proje kapsamında Gümüşhane, Erzincan ve Bursa'dan Sinop'a gelen gençlere Kredi ve Yurtlar Kurumu konferans salonunda Sinop Gençlik Merkezi ve Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce madde kullanımı ve zararları anlatıldı.

Seminerin ardından konuşma yapan Sinop Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ramazan Yılmaz, "İl dışından Sinop'a gelen misafir öğrenci gruplarımız Sinop'un doğal güzelliklerini görerek tarihi ve kültürel değerlerini tanıyarak akranları ile iletişime giren gençlerimiz birbirleri ile kaynaşıp yeni dostluklar ve kardeşlikler edindiler. Ayrıca misafirlerimizi bilgilendirilme konusunda bizlere destek olan Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve personeline ve Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber