Kamu kurumlarından 21 takımın katıldığı turnuvada, final mücadelesi İl Jandarma Alay Komutanlığı ile - İl Emniyet Müdürlüğünün müsabakasında İl Jandarma Alay Komutanlığı'nı 4-1 yenen İl Emniyet Müdürlüğü müsabakanın şampiyonu oldu. Sinop Çalışanlar Derneği Başkanı Erkan Usta, "Kamu çalışanları arasında birlik beraberlik ve dostluğun oluşması amacıyla düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvası amacına ulaşt. Bundan sonraki dönemlerde de aynı kararlılık ve azimle faaliyetlerimiz sporun değişik alanlarında da devam edecektir. Sinop Çalışanlar Derneği olarak beş yıldır düzenlemiş olduğumuz bu organizasyonun Sinop'ta kamu çalışanları arasında dostluğu pekiştirdiğine inanıyoruz." dedi.

Vali Cengiz, turnuva sonunda yaptığı konuşmada, "Burada hoş bir hava, hoş bir ortam oluştu. Organizasyonu yapanlara teşekkür ediyorum. Bu organizasyonla birlikte hem birlik beraberliğimizin pekiştirilmesi, sosyal faaliyet olması açısında önemli şeyler. Katılan tüm takımlarımıza da teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Konuşmaların ardından Sinop'ta bu yıl beşincisi düzenlenen, 1.5 aydır süren ve 24 takımın mücadele ettiği, Kamu Çalışanları Futbol Turnuvası şampiyonu İl Emniyet Müdürlüğü çalışanları oldu. Şampiyonlar kupasını Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'in elinden aldı.

Editör: Vitrin Haber