Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Eğitim Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen “ANKA Personel Temel Eğitim Programı” sona erdi. 
Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personellerine yönelik düzenlenen eğitim programı Sinop Çocuk Evleri Sitesi ve Sinop Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirildi. 

4 gün süren eğitime Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Hizmetlerinde çalışan 170 personel katıldı. Hizmet kalitesinin ve  kapasitesinin artırılması amaçlanan eğitim programında katılımcılara; programın tanıtımı, iletişim, çocuğa yaklaşım, çocukların gelişimi, olumlu davranış geliştirme, ilk yardım, hijyen ve temizlik, yeterli ve dengeli beslenme, risk ve riskli davranışlar, krize müdahale, sınırlar ve sorumluluklarımız ile ekip çalışması konularında eğitimler verildi. 
Eğitim sonunda Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, İl Müdür Yardımcısı Harun Köksalan, Kurum Müdürleri ve eğitimciler eğitime katılanlara belgelerini verdiler.

 
Editör: Vitrin Haber