Çeşitli meslek gruplarına mensup vatandaşlar, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Kentte ayakkabı boyacılığı yapan Murat Aksan, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", spor kategorisinde ise Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi" fotoğrafları için oy kullandı. 

Balık ağ ustası Erkan Tarakçı da haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", spor kategorisinde de Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Galatasaray- Fenerbahçe" fotoğrafları için oy verdi. 

Tiyatrocu Gülbahar Karaduman Karslı ise tercihini haber kategorisinde Alaa Mohammad'ın "Suriye'den kaçış", yaşam kategorisinde Cem Öksüz'ün "Türk Yıldızları İzmir'de", spor kategorisinde ise Onur Çoban'ın "Etnospor Kültür Festivali" fotoğrafından yana kullandı. 

Vatandaşlar fotoğrafların her birinin çok değerli olduğunu belirterek AA çalışanlarını kutladı.  
 
Editör: Vitrin Haber