Kurban bereketini ihtiyaç sahiplerinin sofrasına taşımak için bu yıl Türk Kızılay’ı Genel Merkezince Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün sloganıyla başlatılan Vekaletle Kurban Kesim Kampanyasına Sinoplu vatandaşların desteği devam ediyor.

Son olarak Sinop Ada mahallesinde yaşayan Sinop’un tanınmış simalarından Bora Ekmek Fırının sahibi Turan Boya Kurban Vekaletini Sinop Kızılay Şubesine bağışladı.
Ada Mahallesindeki evine kurban vekaletini almaya giden Sinop Kızılay Şube yönetim kurulu üyelerine, yurt içi 740TL bedelli kurban vekaletini bağışlayan Sinop Kızılay Şubesinin en eski üyelerinden, Kızılay sevdalısı ve gönüllüsü Turan Bora, kurban bağış makbuzunu imzaladı.

Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Kurban Vekalet Bağış kampanyasının devam ettiğini, hayırsever Sinoplu vatandaşlarının kurban bağışlarını beklediklerini ifade ederek, Vekalet ile amacına ve kuralına uygun olarak Et ve Süt Kurumu kombinasında kesilen kurban etlerinin konserve kutularında kavurma olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.
Başkan Mustafa Korucuoğlı, Sinop Kızılay’ının en eski üyelerinden Turan Bora’ya kurban vekaleti içinde ayrıca teşekkür etti.
 
Editör: Vitrin Haber