Sinoplu sanatçı Şerafettin Çaylı, cezaevinde anneleriyle tutsak olan çocukların eğitimine yardım amacıyla 30 Temmuz'da İstanbul Mask Live sahnesinde konser verecek.

Başarılı sanatçı Şerafettin Çaylı, içerde çocuk var projesi kapsamında İstanbul’un En önemli Mekanlarından biri olan İstanbul Beyoğlu Mask Live Music Clup ta, Ceza evlerinde anneleriyle birlikte yaşayan çocuklar için konser verecek. 

'Türkiye’de 500 e yakın 0-6 arasındaki çocuğun anneleri ile birlikte 8 ayrı kadın cezaevinde yaşadığını belirten Sinoplu sanatçı Şerafettin Çaylı, hayata geçirilen proje ile onlara destek olmak istediklerini söyledi. Çaylı; “Çocuklarımız cezaevinin soğuk duvarları arasında yaşamlarını tutsak olarak geçiriyor. Bizde onlara destek olmaya çalışıyoruz. 'İçeride Çocuk Var' projesi ile cezaevi çocuklarına hem öğrenebilecekleri hem de eğlenebilecekleri eksiksiz bir anaokulu ortamı oluşturulması hedefleniyor. Burada onlara sevdikleri yemekler hazırlanacak, eğitimlerini alacaklar ve en önemlisi o esaretten biraz olsun uzaklaşacaklar” dedi. 

Müzik kariyeri boyunca onlarca konser yaptığını söyleyen başarılı sanatçı bu konserin kariyerinin en anlamlı ve en önemli konseri olacağını ifade etti. Hiçbir karşılık beklemeden bu konserin bütün biletlerini içerde çocuk var projesi için bağışlayacağının altını çizen Şerafettin Çaylı, bu anlamlı projeye herkesi destek vermeye çağırdı. Çaylı; “Alacağınız her biletle sizde bu güzel projeye destek olacaksınız. Bizim sesimiz umarım bu çocukların sesleri olabilir. Biletlerimizi BİLETİX ten veya konser Günü Beyoğlu MASK LİVE MUSİC CLUP tan temin edebilirsiniz” diye konuştu.
 
Editör: Vitrin Haber